Locatie

Profiteer van de stedelijke voorzieningen van Hellevoetsluis en een groot contingent arbeidspotentieel.

Goed gepositioneerd,
goed verbonden

Rotterdam Logistics Park ligt op korte afstand van de A15. Van daaruit zijn er directe verbindingen in alle windrichtingen: van de Maasvlakte en de haven van Rotterdam tot het Westland en het enorme Europese achterland.

Locatie

Populaire vestigingsplaats

RLP heeft een ideale ligging voor wat betreft stedelijke voorzieningen en de beschikbaarheid van gekwalificeerde medewerkers. Veel mensen forensen namelijk vanuit Hellevoetsluis naar de Maasvlakte of Rotterdam. Werken ‘om de hoek’ is dan een aantrekkelijk alternatief.

Openbaar
vervoer

Vanuit Hellevoetsluis zijn er directe verbindingen naar RLP met het openbaar vervoer. Vanaf metrostation Spijkenisse vertrekt iedere 10 minuten een bus, die na 17 minuten voor het park stopt.

Rijtijden

Vanuit Hellevoetsluis is RLP direct bereikbaar met de fiets en met de auto. Vanuit Rotterdam-Zuid en -West is de rijtijd per auto circa 30 minuten.

Parkeer
gelegenheid

RLP krijgt in totaal 630 parkeerplaatsen die zijn gescheiden van de verkeersstroom van het vrachtverkeer.

Locatie

Ontdek de charme van Hellevoetsluis
Een gevarieerd winkelaanbod, goede horeca en volop recreatieve mogelijkheden: Hellevoetsluis biedt een breed aanbod stedelijke voorzieningen met de charmante uitstraling van een vestingstad.

Beschikbare diensten in de omgeving:

Neem contact met ons op