Over Delta

Rotterdam Logistics Park wordt ontwikkeld door Delta Development.

De toekomst begint vandaag

Samen bouwen aan kwalitatief hoogwaardige panden waarin mensen optimaal functioneren en maximaal presteren, dat is Delta ten voeten uit. Human Centered Design staat daarbij altijd centraal, het gaat om de gebruiker.


Met inspirerende projecten laten we de wereld zien hoe je meerwaarde creëert met Design for Reuse en andere Cradle to Cradle®-innovaties. Zo bouwen we vandaag aan de wereld van morgen. Voor onze investeerders, huurders, bewoners, werknemers en onze planeet.

Onze missie

Creëren zonder dat het ten koste gaat van de toekomst. Bij voorkeur samen met anderen, duurzaam en transparant. Delta Development is méér dan een projectontwikkelaar. Als pionier en innovator realiseert Delta duurzame vastgoedprojecten op basis van Cradle to Cradle. Die expertise wordt nu ingezet voor de logistieke sector.

Future Forever
Met het manifest Future Forever laten we als Delta zien waar we voor staan. En dat is meer dan een nobel streven. Ons manifest is een belofte aan de mensen met wie we onze planeet delen en de investeerders en klanten waarmee we samenwerken. Zo nemen we verantwoordelijkheid voor de plaatsen die door onze projecten veranderen. De drijfveer onder alles wat we ondernemen is onze toewijding aan het bouwen van een betere wereld. Een wereld waar natuur en economie in evenwicht zijn en elkaar versterken. Een wereld waar mensen optimaal gedijen, zowel nu als in de toekomst.
We bouwen voor de toekomst
Circulaire gebouwen die flexibel zijn aan te passen aan de wensen van het moment: zo brengen we Cradle to Cradle in de praktijk. Zo realiseren we positieve impact en blijft wat wij bouwen relevant. Ieder gebouw is bovendien een zorgvuldig gedocumenteerde materiaalbank van grondstoffen voor de volgende generaties. Omdat de wereld van morgen vandaag begint.
Wij staan voor onze keuzes
Onze keuzes hebben een langdurig effect. Dat brengt verantwoordelijkheid met zich mee. Voor Delta betekent dat: ecologie, maatschappij en economie in balans. We dragen ketenveranwoordelijkheid en respecteren mensen en ecosystemen die verbonden zijn met onze activiteiten. Daardoor kunnen we bouwen aan projecten waar we zowel professioneel als persoonlijk trots op zijn.
We zoeken altijd naar verbetering
Vertel ons niet dat iets niet kan: het is altijd mogelijk om iets wat al goed is, nóg beter te maken. Dat betekent voor ons: volledig circulair, flexibel, groen, eerlijk en sociaal. We omarmen innovatie en brengen verandering door slim te ontwerpen en hoogwaardige technologieën toe te passen.
We geloven in de kracht van co-creatie
Samen weet je meer, samen kun je meer. Daarom investeren we in langdurige relaties op basis van vertrouwen en transparantie waarin we het beste in elkaar naar boven halen. In co-creatie helpen we onze partners bij het realiseren van gedeelde duurzame ambities. Door het delen van kennis, ervaring en passie dragen we bij aan het wereldwijde streven naar verduurzaming.
We stellen mensen centraal en maken de bebouwde omgeving mooier
Dankzij bewuste vorm- en materiaalkeuzes zijn onze gebouwen zowel van binnen als van buiten aantrekkelijk voor iedereen. Daarbij zijn plezier, beleving en schoonheid belangrijk voor ons om op lange termijn waarde te kunnen creëren. Een mooi gebouw past beter in zijn omgeving. En een gebouw dat als prettig ervaren wordt, is beter toegerust op zijn gebruiksfuncties. Wie met plezier werkt in een gezonde omgeving, presteert beter.
Previous slide
Next slide