Over Rotterdam Logistics Park

Groen, gebruiksvriendelijk en gunstig geprijsd. Ontdek de impact van Next Generation Logistics.

Het gebouw

Ruimte om te groeien

Lagere operationele kosten

Doordat RLP duurzaam gebouwd wordt zijn de operationele kosten lager.

Door de inzet van zonnepanelen, die de huurder eventueel kan leasen, is het park bijvoorbeeld energie positief.

En dankzij de toepassing van Design-for-reuse is de restwaarde van het pand hoger waardoor de operationele kosten verlaagd kunnen worden.

Op meerdere manieren flexibel

Flexibiliteit is een sleutelwoord bij Rotterdam Logistics Park. De units van RLP zijn, geheel naar uw wensen, flexibel in te delen. Maar dat geldt ook voor de huurperiode er valt met ons te praten over kortere en langere huurperioden waarbij ook een deel langer kan zijn en een deel korter. Flexibel dus.

Productieve werkomgeving

Voldoende daglicht, groen, gezonde materialen en een aangenaam klimaat.

Deze aspecten hebben allemaal in positieve impact op de werknemers.

Ze dragen bij aan een verlaagd ziekteverzuim en een verhoogde productiviteit.

Het park

Rotterdam Logistics Park is strategisch ingebed in een natuurlijk landschap. Een circulaire invalshoek staat centraal, met de gebruiker als uitgangspunt. De indeling is uiterst flexibel en volledig af te stemmen op alle logistieke behoeften. RLP is energiepositief door de toepassing van zonnepanelen. Ook in de gebouwen is de zon welkom, waardoor het gezond en prettig is om er te zijn. Met duurzaamheid als rode draad ontstaat zo een stimulerend werkklimaat.

Locatie

Ideale locatie voor een efficiënte logistieke hub

Rotterdam Logistics Park wordt onderdeel van de haven van Rotterdam. Het ligt dicht bij de logistieke slagaders van het Botlekgebied. RLP is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als per openbaar vervoer.

Goede verbindingen

Vanaf RLP is het slechts 7 minuten rijden naar de A15, die Rotterdam verbindt met een achterland van meer dan 460 miljoen consumenten. Met de verbreding van de rijksweg N57 krijgt vrachtverkeer letterlijk de ruimte. RLP zelf is volledig ingericht op efficiënt laden en lossen.

Heerlijk Hellevoetsluis

Liefhebbers van strand, water en cultuurhistorie komen in Hellevoetsluis volledig aan hun trekken. Deze pittoreske stad heeft bezoekers en bewoners veel te bieden. Het centrum kenmerkt zich door zowel bezienswaardigheden als een uitgebreid winkelaanbod.

Rotterdam om de hoek

Rotterdam Logistics Park ligt dicht bij Rotterdam, een bruisende wereldstad waar vernieuwing een constante is. Een passende omgeving voor het innovatieve karakter van RLP.

De regio

Hellevoetsluis maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.

Neem contact met ons op